Jump to content

marc1201

Members
  • Content Count

    12
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About marc1201

  • Birthday 01/12/1969

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    Yes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks for the tip of the forum, i will try that. I tried to install navdata several times also with the latest installer..Nothing helped. Anyway my problem is solved by starting all over again with a new windows install and pd3+ the pmdg. Now the navdata works.So this topic may be closed.
  2. Snowfalcon, Like i said, tried that all.New pmdg installer, new navigraph installer, clearing the navdata folder incl ARPT_RWY.dat file and let it rebuild, this all after a clean p3d install... I didn't post that in the PMDG forum because i just don't see any forum(see screenshot) although i'm registered.... I think i'm going to re-install everything again to see if it works or not...
  3. @Snowfalcon Did all that, no solution...even a new installer of the ngxu didn't do anything..
  4. Hi all I don't know it anymore. I downloaded the latest installer of the NGXu from my account and started with an all fresh install of P3D and the 737. Then updated the airac cycle with navigraph and it shows correctly in the FMC. But when i try to fill in an airport at the pos init page (ref airport) nothing happens, not even saying "not in database". I cleaned out the NAVDATA folder already several times, also get the path out of navigraph and let it scan again..With the loading of the 737..still nothing. Also re-installed the NGXu completely, still the same problem. I don't know it anymore now.. Help please ! Marc Van Loo
×
×
  • Create New...