mcmaguire

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mcmaguire

  • Birthday 03/07/1973

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    Yes

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Frankfurt
  • Interests
    FSX | Aviation | Billard | Computersience

About Me

  • About Me
    Crazy
  1. mcmaguire

    No LNAV | No VNAV | No LvLch

    Problem solved. It obviously was caused by using a own configured panel state. Did a flight from CYUL to SLSU yesterday without any problems . Thx
  2. mcmaguire

    No LNAV | No VNAV | No LvLch

    Pete, thx for your reply. I don't know you mate but i am sure if i would have written i tried it 20 times you would have quoted my post with the same answer. I don't believe in miracles but i allways try before i cry. And if i would have had 50 choices if would have used them. by the way - thx - problem is solved - after my 38. try. :lol:
  3. mcmaguire

    No LNAV | No VNAV | No LvLch

    Hy G MIDY - Yes both FD had bin definitly on. i think it realy happend because using a own configured panel state. I tried it with severel panel states configured by myself and the panel states from PMDG. Thx for reply.
  4. Hy guys, another problem with this Beauty. Sorry for doubleposing it probably - but i did not found any other Ticket for that issue. Choosing an own prepared Panel State i do have a caution warning which could not be removed. Preparing the bird till engine start all is clear, but after engine start i do have a caution warning with no seeable informations given be pressing recall or looking for any fmc Messages. No failures given in OH Panel or anything else. Is that issue known by PMDG? thx for any advise.
  5. mcmaguire

    No LNAV | No VNAV | No LvLch

    Hey all, i bought this Beauty but at the Moment i would likely throwing it away. 1. ) Starting a flight - e.g. from CYUL to SLSU - from preparing up to taxiing to HP RWY no problems occure by loaded panel state cold and dark. LNAV & VNAV | both FD & AT armed - Keystroke for TOGA asigned. By pressing Keytroke for TOGA nothing happens - Levers and thrust do not raise 2. ) -> restart pc Same Situation as 1.) Starting a flight - e.g. from CYUL to SLSU - from preparing up to taxiing to HP RWY no problems occure by loaded panel state cold and dark. LNAV & VNAV | both FD & AT armed - Keystroke for TOGA asigned. Now TOGA is working --> after start pressing AP- but nothing works NO LNAV | NO VNAV neither LvLCh a friend of mine does own this bird as well - same configuration - same payload - same fuel - same livery - same bird (777F) he does not have that probs by himself. what for heavens sake could be the problem ? I just could figurering out that it happens only with the Freighters model thx for any construktiv answers ( i do not need hints like -> reboot or reinstall - i did that over 30 times before writing this post)