sehadi

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sehadi

  • Rank
    Sehadi

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    London UK

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    Other
  • Virtual Airlines
    No

About Me

  • About Me
    Always flying in free times in week days and socialize with friends in weekends
  1. Hi I used to use 737ngx in fsx and was perfectly fine and no issues however I removed fsx and installed FSX SE as well as latest update of PMDG 737NGX for fsx SE downloaded from PMDG account couple of weeks ago. I program the route perfectly in fmc but during the descent when I extend flaps to 5 speed automatically change to lets say 200 and that speed I can see in PFD but if look into the fmc it is 240 for that waypoint if I extend more flaps speed drops more and I can see this changed speed on top of speed tape in PFD where as in FMC its 250.or 240 which ever is programmed I did 3 different routed and same issue. As far as I know speed in the pfd should be the fmc programmed speed and nothing to do with flaps unless we change manually Is this a bug or any thing else. Really appreciate for the help thx
  2. sehadi

    777 install issue with fsx and se

    Well issue with only 300er expansion pack not with 200lr base pack and I have downloaded the software today as well as 737ngx for steam and the now issue with 737 as well. it only install in steam not in fsx don't know whats going on you think it is because I have installed fsx steam edition first then fsx? as last time before upgrading the system every thing was absolutely fine. no issues with the installation and I was running fsx for last 2 years then I downloaded steam edition and installed the pmdg T7 add on as well as flight one b200 and worked fine. thx
  3. sehadi

    777 install issue with fsx and se

    thx for reply one thing of ticket is clear now and the second issue about the installation is I have done clean install of both sims in 2 different drives D:\ and E:\ even physically drives are different if I run 777 200lrf base pack it installs in both sims automatically however I have to run twice to do this but end result is fine and if I run 777 300er expansion it only install in one and if I repair it like 200base pack it does not install in the second one I know its kind of strange issue but this is happening OR you tell the installation procedure probably I am doing something wrong?? your suggestion pls thx AA
  4. I used to use pmdg t7 all packs successfully in fsx and fsx se then I upgrade my system and after that I m unable to install T7 300er successfully. Sometimes it install in fsx and some times in se edition. I tried simconnect in Se when I installed in fsx so that installer install in Se but nothing happens. I downloaded both files from pmdg site today base and expansion and tried installing but same issue however base pack works fine in both Sims I dont know where I am going wrong as this procedure is pretty straight forward. And tried to raise ticket at Pmdg support but at the end of message body and attachments I can see only 2 buttons BACK and START NEW no submit ?? My system is ASRock extreme6 I7 4790k Gskill 8gb X2 NVIDIA 9800gtx+oc Corsair hx750i psu Pls help me on this matter Thx AA
  5. Many thanks and I ll try to configure these controls with fsuipc
  6. Thank you very much for your help. I really appreciate As Andy mentioned that this program is not very stable and I think he is right coz I setup my throttle buttons to work as altitude up and down and Vs has been setup as well for this purpose and many times it happens if I press button to dec/ inc altitude it keeps on changing the numbers after release until I press other button I am sure its not the hardware coz out of fsx they work absolutely fine.
  7. Hi I tried finding the solution for the issue described below but did not find any solution/ topic on this issue pls help me I am using Linda since one month and assigned the keys to various aircraft's successfully but when i am doing the assignment with PMDG 777 it gives me the error " "[E] *** LUA Error: cannot open linda-cfg/aircrafts/PMDG 777/config-mcp.lua: No such file or directory" After this no button works and i have to restart the fsx then it works fine when i start fsx again and all the keys i have assigned works as well some times this error comes up after one assignment some time after 2 and some times after 3 but all these assignments works fine when i start fsx again I have no MCP combo so its already disbaled in settings and below is the log when linda starts in console HID Device changed ********* FSUIPC4, Version 4.929 by Pete Dowson ********* Reading options from "D:\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\FSUIPC4.ini" Running inside FSX on Windows 7 Module base=5DCC0000 User Name="-------" User Addr="----------------" FSUIPC4 Key is provided WIDEFS7 not user registered, or expired System time = 13/07/2014 15:04:04 FLT path = "C:\Users\---\Documents\Flight Simulator X Files\" Trying to connect to SimConnect Acc/SP2 Oct07 ... FS path = "D:\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\" Run: "D:\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\linda.exe" LogOptions=40000000 00000001 SIM1 Frictions access gained [E] VRI port 1 "com3" failed to open Wind smoothing fix is fully installed G3D.DLL fix attempt installed ok SimConnect_Open succeeded: waiting to check version okay Trying to use SimConnect Acc/SP2 Oct07 Running in "Microsoft Flight Simulator X", Version: 10.0.61637.0 (SimConnect: 10.0.61259.0) Initialising SimConnect data requests now FSUIPC Menu entry added D:\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\FLIGHTS\OTHER\FLTSIM.FLT D:\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\Aircreation_582SL\Aircreation_582SL.AIR --- NEW LOGGING SESSION ----------- D:\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\PMDG 777-200LR\B777-200LR.AIR KEYDOWN: VK=65, Waiting=0, Repeat=N, Shifts=0 .. Key not programmed -- passed on to FS KEYUP: VK=65, Waiting=0 System time = 13/07/2014 15:06:38, Simulator time = 14:49:15 (10:49Z) Aircraft="PMDG 777-240LR Pakistan International Airlines - PIA" Weather Mode now = Theme Starting everything now ... LUA.0: beginning "D:\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\ipcReady.lua" LUA.0: ended "D:\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\ipcReady.lua" LUA.1: beginning "D:\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\linda.lua" LUA.1: LUA.1: [iNIT] Loading... LUA.1: Aircraft: PMDG 777-240LR Pakistan Internation LUA.1: Aircraft module detected: PMDG 777 LUA.0: beginning "D:\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\linda/system/init.lua" LUA.0: AivlaSoft library loaded... LUA.0: FSX standard library loaded... LUA.0: IVAO library loaded... LUA.0: RealityXP library loaded... LUA.0: Weather library loaded... LUA.0: A2A MAP library loaded... FS Control Sent: Ctrl=69822, Param=64 LUA.0: Loading a fallback joysticks config... LUA.0: Loading PMDG 777 joysticks config... LUA.0: Module: PMDG 777 Started... LUA.0: Ready to go, Captain! LUA.0: LUA.0: LVars watching list cleared... LUA.0: Offsets watching list cleared! Advanced Weather Interface Enabled FS Control Sent: Ctrl=65615, Param=0 FS Control Sent: Ctrl=65615, Param=0 FS Control Sent: Ctrl=65607, Param=0 FS Control Sent: Ctrl=65607, Param=0 FS Control Sent: Ctrl=65607, Param=0 FS Control Sent: Ctrl=65607, Param=0 FS Control Sent: Ctrl=65607, Param=0 FS Control Sent: Ctrl=65607, Param=0 FS Control Sent: Ctrl=65607, Param=0 FS Control Sent: Ctrl=69834, Param=64 FS Control Sent: Ctrl=65861, Param=536870912 FS Control Sent: Ctrl=65861, Param=536870912 FS Control Sent: Ctrl=65861, Param=536870912 FS Control Sent: Ctrl=65861, Param=536870912 FS Control Sent: Ctrl=65861, Param=536870912 FS Control Sent: Ctrl=69834, Param=64 FS Control Sent: Ctrl=69862, Param=64 FS Control Sent: Ctrl=69834, Param=64 FS Control Sent: Ctrl=69862, Param=64 [E] *** LUA Error: cannot open linda-cfg/aircrafts/PMDG 777/config-mcp.lua: No such file or directory at this point i was assigning the key and when saved i got this message thx AA