blackasdf

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    IVAO
  • Virtual Airlines
    No

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. blackasdf

    FO doesnt reply

    Hello, i followed the procedure in the manual, but when i say for example, "before start checklist" the line appeart correctly in green on the screen so the speech rec works, but the F.O. doesnt reply. This goes for any checklist. this goes for all checklists, in paper or electronic mode and for ground too, i get no replies when i say "ground flightdeck" Simple commands like turning on lights work via speech.
  2. blackasdf

    Magnetic heading offset

    thanks for the replies, i'll try the display setting. i forgot to mention that this happens in 0kts wind condition.
  3. blackasdf

    Magnetic heading offset

    Hello everyone, when i select a heading value on the mcp, the airplanes flies with 2 degrees offset. If i select heading 313 the airplane will fly heading 311. Does anyone else have this issue? Thank you, Luca Storero Please excuse the double post, my internet connection is having troubles and i clicked two times on the "post" button. Feel free to delete this one, thank you and sorry.
  4. blackasdf

    Magnetic heading offset

    Hello everyone, when i select a heading value on the mcp, the airplane flies with 2 degrees offset. If i select heading 313 the airplane will fly heading 311. Does anyone else have this issue? Thank you, Luca Storero
  5. Hello guys, my prepar3d works like a charm "offline", max details and high framerate, but when i go online on ivao after i encounter some traffic, even on ground while i fly over the airport at cruising altitude, the simulator starts to drop fps like hell until it goes to 15-20 and starts rubberbanding. Any thoughts? Thank you very much!
  6. blackasdf

    IVAO MTL in DX10

    Hello, the link is not working anymore and the 3.2.1 shaders i've found on the internet are still giving me white liveries... is there any chance you can upload your version again please? thank you very much! I tried again and now it seems to work, but only with aircraft with lights turned off, the moment the pilot turn on landing or taxi light the texture goes blank again, any suggestion?