Jump to content

Wilson Stewart

Members
  • Content Count

    5
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    VATSIM
  • Virtual Airlines
    No

Recent Profile Visitors

232 profile views
  1. Hi all, I am currently running P3D V4.5 HF3 and am having issues with the blending of shadows on the fuselage's of aircraft. It's important to note that I was also experiencing this issue in HF2 and have had no improvement since updating to HF3. It is happening on all aircraft, both default and addon, with some being worse than others. The issue occurs with and without using PTA. I have attempted repairing my P3D Client, deleting P3D.cfg, deleting shaders as per: https://helpdesk.aerosoft.com/portal/kb/articles/rebuild-p3d-shaders, and have performed a clean reinstall of the latest Nvidia drivers. I have set OPAQUE_SHADOW_TEXTURE_SIZE=8192 and TRANSLUCENT_SHADOW_TEXTURE_SIZE=4096 in my P3D.cfg, and that did not provide any improvements. I have also reinstalled my addon aircraft (PMDG NGXu/777/747, Aerosoft A320/A330, QW 787, TFDI 717) and that did not provide any improvements either. I have external vehicle shadow 'cast' and 'receive' both set to on. While unchecking 'receive' obviously prevents this issue, I don't wish to use shadowless aircraft and would rather try to resolve this problem. Here are links to screenshots for an example of the issue on the TFDi 717 and Aerosoft A320 Professional: https://drive.google.com/open?id=1jameUDp_4GBj0vRIiACUJ5DvjA97mvNc https://drive.google.com/open?id=1rMChu9g-HPKlKx8OyURJUHh-YOU_PZde https://drive.google.com/open?id=1fgEpsHwot3Dd3O27oZD6u-BmdDj2o6dc https://drive.google.com/open?id=1NmkklkWfHVpWLKWY6EFjGzxgL1RR-EZu https://drive.google.com/open?id=1x8W4r8DbjC9PTIkVyCTYn4-kNA_pT6M1 Any suggestions would be much appreciated.
  2. I was using the current version of FSUIPC, 4.958, and had problems. Has anyone else been affected by this version? Is there a previous version I should roll back to?
  3. I completely reinstalled the NGX, deleting all PMDG folders and then reinstalling. I loaded up at an airport in thick precip, and customised it to make it even worse, The radar still won't work, however I believe I can now rule out that it is a PMDG related problem. http://prntscr.com/dgqm8c AS2016 in map mode, with detail http://prntscr.com/dgqr8f On the ground, attempting WXR tests and adjusting tilt/gain http://prntscr.com/dgqrhz Airborne, into the rain without any radar returns EDIT: What do you know, FSUIPC was the culprit. After uninstalling FSUIPC, I loaded in and the WXR worked! I would just like to know now how I can get FSUIPC to allow the WXR to work...
  4. I have loaded in a custom weather station with maxed out precipitation without any radar returns, with tilt and gain set. My problem that stands out is the radar test, which shouldn't need to be conducted with any special conditions, however it displays no coloured scans. Any suggestions on what this may mean?
  5. Hi all, I have recently purchased Active Sky 2016 and am struggling to get the weather radar working with the NGX. I have attempted flying in thunderstorms and also the WXR test, but nothing shows up on the ND. I can confirm WXR is selected on the ND and I have also adjusted tilt/gain multiple ways in attempt to get it working. When I click the WXR test with WXR selcted on ND, all that shows up is 'WXR Test' in yellow, but no coloured scans display. I have disabled weather controlled by FSUIPC and have gone through the recommendations in this article: http://support.precisionmanuals.com/kb/a109/weather-radar-troubleshooting.aspx without success. I have even tried a repair installation of the NGX, with no luck. http://prntscr.com/dgo88i This is my ND when I try a test. Does anyone have any suggestions on how I could resolve this? Thanks.
×
×
  • Create New...