Jump to content

jeffmcnair

Members
  • Content Count

    3
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    No
  1. +1. Mine can sometimes take 10+ min. But what I want to know, is this normal for v4.2?? Or generally what everyone else is experiencing? Because I've never had this until now with p3d4.2. My p3dv3's and 4.0 and 4.1 never took this long loading the terrain data, and auto-generated scenery. When I upgraded to 4.2, I also wanted to change the file location from where my original 4.1 was, so I just did a fresh full install of 4.2, and ported a lot of things over. Initially, I thought it was something that I may have done wrong, like doubled up on Bgl's or scenery folders some how. With 4.1, it never took as long as it is taking now taking 4.2 to load a flight. And I don't event have all of my payware, that I did in 4.1, ported over, and up and running yet.
  2. Yup. I did the exact same thing, and saw the same thing. Some planes had missing landing gear, a couple had black, or missing textures, and same with some disappearing and reappearing while zooming in and out, or changing views.
  3. I don't know how it would apply to porting over, like in your case, but I purchased the QW 757, and was having similar problems, only I had an error message on my EFIS screens. But downloading and installing their latest add-on manager was the fix. See this link:http://qwsim.flight1.net/forums/solution-temporary-qw7572-error-or-trial-mode_topic6546.html And the most important part: Was when the it asks if you want to install the latest 757 gauge, click NO. See the second to last post, on the first page, in the link above. Works great in p3d.
×
×
  • Create New...