Jump to content

YYZ342

Members
  • Content Count

    18
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    No

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Just got the latest GTN750 from RXP for XPlane. Imported flight plan from Littlenavmap. Origin and departure airports show correctly, all waypoints in between show as userwayoinnts (USR001, USR002 and so on) rather than proper ones. Altitudes and headings between the waypoints are missing. Did I miss a step? Thnx.
  2. P2A 2.5.0.6 R6 XP11.26 1. Need FL375. P2A forces FL380, will not allow FL375. 2. What is the correct way to change flight plan altitude without having to validate and file the flight plan every time? Thnx.
  3. It seems that LNM cannot generate a transatlantic flight plan. Example ENGM - CYHZ will return "Cannot find route. Try another routing type or create flight plan manually" error. LNM will generate the plan from ENGM to BIKF, as a test, without problems. It will not generate BIKF to CYHZ. Using High Altitude/Jet airways option. LNM v1.8.5. Is LNM no able to generate across the pond flight plans, or I am doing something wrong? Thnx. Cheers
  4. @Keven I just sent two emails to you via your web site tech support. I am having exactly the same issue as Sean was. I have not gone as far as reinstalling P3D. After using VFXCentral to uninstall ChasePlane it remained on my PC; entries in exe.dll were not removed; install directory was not removed; cameras.cfg has ChasePlane entries?! What exactly did VFXCentral uninstall? Seems nothing but it says ChasePlane was uninstalled and option to install is available.. I did reboot the computer. After removing entries in exe.dll P3D still crashes. I highly doubt this is a P3D issue. How do we fix this please?
  5. Nine hour flight. About twenty minutes to go. CTD on view change. Running ChasePlane 0.4.180 Beta; PMDG T7. No issues throughout the flight changing views etc, until the CTD. I thought this was the FSX days... Details from the event viewer are below. Any thoughts on why would be great. Thnx. My system: Win 10 64 PRO i7 5820K @ 4Mhz 32GB DDR4 GTX1070 Cheers Faulting application name: Prepar3D.exe, version: 4.1.7.22841, time stamp: 0x59d67e95 Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 10.0.15063.726, time stamp: 0x1a9bbe0b Exception code: 0xc000041d Fault offset: 0x0000000000069d98 Faulting process id: 0x34cc Faulting application start time: 0x01d3920060244576 Faulting application path: D:\P3DV4\Prepar3D.exe Faulting module path: C:\Windows\System32\KERNELBASE.dll Report Id: 2c979e2a-873f-499f-8293-39493b6ad36f Faulting package full name: Faulting package-relative application ID: Fault bucket 1831304271380590242, type 4 Event Name: APPCRASH Response: Not available Cab Id: 0 Problem signature: P1: Prepar3D.exe P2: 4.1.7.22841 P3: 59d67e95 P4: KERNELBASE.dll P5: 10.0.15063.726 P6: 1a9bbe0b P7: c000041d P8: 0000000000069d98 P9: P10:
  6. This is a bit late to the rodeo but I just had a 9 hour flight with 20 mins to go...CTD with PMDG T7 and ChasePlane on view change...seems this is still not fixed. Not sure who the culprit was but between the two it is almost $200 USD....this is just nuts.
  7. Thnx very much gents! I got the A310 working. AB6 is showing textures now too...but the textures are up side down; mixed with something that makes no sense lol. I think I am stuck at that there are 4 texture files but UTL uses just 2: fsp_a300_l.bmp fsp_a300_nt_l.bmp fsp_a300_nt_t.bmp fsp_a300_t.bmp UTL: tfs_a306_l.bmp tfs_a306_t.bmp I tried to change the 4 files to tfs_a306_...; tried to change just the 2 files fsp_a300_t.bmp & fsp_a300_l.bmp without success.
  8. Thnx for quick reply. I do not understand. This is the aircraft. cfg file for AB6. I do not see where the problem is? Texture folder is: texture.FDX-PW Thnx. [fltsim.0] title=UTLive_AB6_Daedalus sim=AB6 model= panel= sound= texture= atc_airline=NONE atc_flight_number= ui_manufacturer=Ultimate Traffic Live ui_type="Airbus Industrie A300-600 pax" ui_variation="Default - California Zephyr" ui_typerole="Commercial Airliner" ui_createdby="Ultimate Traffic Live / Craig Ritchie" description="Repainted by David Rawlins" atc_parking_types=GATE atc_parking_codes= [fltsim.1] title=AI FSP A306 FDX-PW sim=AB6 model= texture=FDX-PW atc_airline=FEDEX atc_heavy=1 atc_parking_codes=FDX atc_parking_types=CARGO ui_manufacturer=Ultimate Traffic Live ui_type=A300B4-600F (PAX CONVERSION) ui_variation=FedEx description=FSP Airbus A300-600 for AI
  9. Gents...I am not having much luck with A310 and AB6. I have the models show up in P3D4 but not liveries. ACs are nice and shiny mirror like looking. Pls assist. Thnx. Cheers
  10. Thnx! Updated to the experimental version. Will play around with it.
  11. Hello, Just purchased the beta. A few questions: 1. The version I received seems to be 0370. Is this the latest available? 2. Presets are not working in P3D4 stock Carenado A36 Bonanza. I can create them and save them. I tried 3 keyboard presets thus far: forward, left wing, right wing. Tried QUERTY and Numpad. No joy. 3. Cannot reset view to any position, it is stuck in last position after using middle mouse button. 4. Middle mouse button pressed no longer works after trying to adjust views settings. Fix to 2, 3, 4 was to restart the sim. After restart 2/3 views were wrong, had to be adjusted. Certainly I missed something but what? Wanted to add a pic, cant seem to be able to do this on AVSIM? Thnx. Cheers
  12. Everything seems to work fine except PTT. I am mid-flight with ATC, all is good. Needed to change from FL340 to FL350...and...cannot do. Say It is working fine but wont say it for FL change, Co-pilot interacts with ATC fine on everything else. Microphone is working. Did I miss something or is it a bug? P2A 2.3.0.1. Thnx. Cheers.
×
×
  • Create New...