joechyau

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    Yes
  1. Open the Fonts folder inside the simulator's main root folder, select all the fonts, right click and select install. This will reinstall all simulator fonts, and this should solve the issue.
  2. Open the Fonts folder inside the simulator's main root folder, select all the fonts, right click and select install. This will reinstall all simulator fonts, and this should solve the issue.
  3. Open the Fonts folder inside the simulator's main root folder, select all the fonts, right click and select install. This will reinstall all simulator fonts, and this should solve the issue.
  4. Open the Fonts folder inside the simulator's main root folder, select all the fonts, right click and select install. This will reinstall all simulator fonts, and this should solve the issue.
  5. Open the Fonts folder inside the simulator's main root folder, select all the fonts, right click and select install. This will reinstall all simulator fonts, and this should solve the issue.
  6. Open the Fonts folder inside the simulator's main root folder, select all the fonts, right click and select install. This will reinstall all simulator fonts, and this should solve the issue.
  7. Open the Fonts folder inside the simulator's main root folder, select all the fonts, right click and select install. This will reinstall all simulator fonts, and this should solve the issue.
  8. Open the Fonts folder inside the simulator's main root folder, select all the fonts, right click and select install. This will reinstall all simulator fonts, and this should solve the issue.
  9. Open the Fonts folder inside the simulator's main root folder, select all the fonts, right click and select install. This will reinstall all simulator fonts, and this should solve the issue.
  10. I got the same problem! Zoon in does't work! after Zoon in
  11. before installing Navigraph Extension Pack picture 1 after installing Navigraph Extension Pack picture 2 You can see the picture,it can't show the name of airport ,Navaids after installing the "Navigraph PA46 Meridian Extension Pack" I asked carenado this problem 1 year ago , but there are not any solution way and update version!