Jump to content

Blaster254

Members
  • Content Count

    5
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    No
  1. I have to say thank you for saving me nearly £200 to replace the lot. I think I’ve had the yoke and two throttle sets since they were first launched and for years they’ve been playing up bar one throttle. I was so close to trying to take them apart before buying a new set. I came across this and gave it a go! Amazing!! Working better than when I first bought them. together with FSUIPC that I’ve just started using, smoother than a babies bottom! thanks bud Ryan
  2. Matt, thank you bud. I continued to scroll through and found lots of info. Apologies. Ryan
  3. ERROR writing destination shader file C:\Program Files\Lockheed Martin\Prepar3D v4\ShadersHLSL\GPUTerrain.fx Applying [Rayleigh scattering effect] to C:\Program Files\Lockheed Martin\Prepar3D v4\ShadersHLSL\FuncLibrary.fxh ERROR writing destination shader file C:\Program Files\Lockheed Martin\Prepar3D v4\ShadersHLSL\FuncLibrary.fxh ERROR writing destination shader file C:\Program Files\Lockheed Martin\Prepar3D v4\ShadersHLSL\GPUTerrain.fxh ERROR writing destination shader file C:\Program Files\Lockheed Martin\Prepar3D v4\ShadersHLSL\PostProcess\HDR.hlsl ERROR writing destination shader file C:\Program Files\Lockheed Martin\Prepar3D v4\ShadersHLSL\PostProcess\FXAAResolve.hlsl Preset has been applied with errors. See log above Shaders cache cleared
  4. Hi team. I’ve seen this has come up before. The PTA app seems fairly straight forward. However when I go to save and install my PTA settings, I get multiple errors. I have uninstalled and reinstalled the client for p3d4.4. But I still get errors. Can someone help me please with what I’ve done wrong. Or if the files are in the wrong place. I haven’t upgraded to 4.5 just yet. Just until all the addons that need to update too Ryan
  5. I know this is an old thread. But I’m having the same problem with p3d 4.4. At first everything working so well. All of a sudden it won’t find any community presets not matter what I search for. Applicable on all aircraft. The basic functions still work. Nothing else
×
×
  • Create New...