Jump to content

Sign in to follow this  
Guest

a/thr problem solved

Recommended Posts

Guest

Hi,I just wanted to say that the autothrust problem has disappared after I re-installed the 757.I am curious about the reason for this behaviour...thanksMaltejust wondering if the autothrust system only works if you install the 757 n times on your computer where n is an even number n E {2,4,6,8,...} *:-*--www.malteswelt.de

Share this post


Link to post

Malte,Good to hear your up and flying. i think the installation problem is related to a Full Moon *:-* Happy FlyingPaul:-cool

Share this post


Link to post
Guest

Actually Paul I have heard a better one:Have there been any solar flares in the last couple of weeks? If so, your computer could have been effected by hi energy particles (from the solar flare) which corrupted a few memory locations within RAM as the 757 was being installed. Hence, causing the a/t to work in an unpredictable manner.:-) :-) :-)GeorgePS: I actually had a technician try to use this to explain a system failure on an old Data General Super Mini about 15 years ago.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...