Sign in to follow this  
Semmel

Big problem with the MCP!

Recommended Posts

Hello, if have a big problem with the MCP. I have done three flights with the SU2 so far. On the first flight, everything went well. But yesterday I set up a flight from KJFK to KSEA. I programmed the FMC like always. My problem: The whole MCP doesn't react!! First the TOGA mode didn't work and even if I'm in the air and set the VNAV and LNAV nothing happens. I can also set HDG or ALT, nothing happens! I can fly on, as if nothing had happend. (control the aircraft with my joystick)The autopilot does not take control of the aircraft. I don't know what I'm doing wrong, because on my first flight everything went well.Can anyone help me? Thanks.Regards Semmel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

ok, I think I have discovered the problem. I reinstalled the aircarft, and now erverything works fine again. Thze only I reason I can imagine what the prolem was, is that I installed the gmax augusta 109 helicopter from hovercontrol after my first SU2 flight. It must have overwritten some files from the pmdg 737.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well thats also wat im saying everytime.If you have to match aircraft/helicopters or something like that you maybe will overwrite something and then it doesn't work correct anymore. So just reinstall it and tell us wat's happend then??Regards,Ramon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this