Jump to content

Sign in to follow this  
Guest FattyBear

Engine startup sounds at 25% n2

Recommended Posts

Guest FattyBear

I just found out that you are suppsed to turn on the fuel cutoff switches at 25% N2, I had always been starting them at 20%. So I started them at 25%, but the startup sounds dont sound right. It seems like the .wav file just loops and starts again. Im probably not making any sense, but whatever, just curious.

Share this post


Link to post

same here.. I start them at 20-21% just to avoid that "loop effect" :) Luca

Share this post


Link to post
Guest rellehenk

Yes indeed. I hope the sound will be fixed in the 738, because it is normal to open the fuel cut off switch @ 25% N2 and not already @ 20% :)

Share this post


Link to post
Guest FattyBear

Heh Im glad its not just me either. I do hope this is fixed in the 800/900..probably not but we can always hope :-lol

Share this post


Link to post
Guest rellehenk

unfortunately not :(Why is it so hard to reach 25% N2 and why isn't the sound right? It repeats :(Best Regards

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...