Sign in to follow this  
JAT

What did I do wrong ?????

Recommended Posts

I downloaded from the PMDG web site , WESTJET with winglets to my desk top,clicked on it and it started to install the aircraft.Made shore that it was for FS2002 and instalation went perfect.Started FS2002 cant find the aicraft anywhere.WHAT WENT WRONG?Anybody knows what went wrongThanks,Nebojsa :-hmmm

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I think we need more info. You already own and fly the PMDG 600/700 in 2002 right? Is it just the livery that won't install?

Share this post


Link to post

Yes i own PMDG600/700 in 2002.I have downloaded earlier, WESTJET without winglets that also installed perfect,and i use it.The WESTJET with winglets i can find it in the aircraft folder of FS2002 the textures are there everything looks OK, BUT NO PLANE.Nebojsa

Share this post


Link to post

Nebojsa,this looks to me like a common problem. Check your aircraft.cfg if the sections fltsim.xx are numbered in sequence without any gaps. If there is a gap like ftlsim.8, fltsim.9, fltsim.11 (note the missing fltsim.10!) FS will not list your liveries correctly.CheersThomas

Share this post


Link to post

Will give it try.ThanksNebojsa

Share this post


Link to post

:-wave Thanks Thomas, that was the problem.Nebojsa

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this