Sign in to follow this  
Azapata87

A little problem with the GeForce Tweak Utility

Recommended Posts

This pic explains it all. What settings do I have wrong? Everything was fine until I started tweaking. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

GaryWhat Video board are you using?I gave up on this utility and am just using Riva Tuner.If you just tweak the direct3d settings in Riva Tuner and stay away from the expert tab page you will find all works well. The expert page gets many folks in trouble because they supposedly poke the actual hardware (what Im tols) and not the registry settings. Riva is clean and it works with drivers up to 28.xx last time I checked. You have the texture (LOD bias), Anti-Aliasing, Vsync, anistropy.Thats really all you need. Im a tweaking fool and this tool works well.BobG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uncheck the box labeled "use simplified fsaa convulsion method" <----if you have the newest version of Geforce tweak utility. Uncheck "use 8 bit paletized textures for fsaa" or something like that if you have the older version of Geforece tweak utility. That should do it :-) Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this