Sign in to follow this  
Guest

cargo vehicle does not display

Recommended Posts

I cannot get the cargo vehicle to display, specifically the rear big door loading vehicle. I can get the door open, I can get the front nose and main side door open and the stairs and front loading vehicle appear, but for some reason I cannot get the back loader to activate. Can anyone tell me what Im doing wrong? I have assigned the F-1 through 12 keys to each action but still nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Check your assignments again, and make sure that the key is not assigned to another function already. I personally use Ctrl+Shift+1...8 combination for doors, vehicles, stand and stairs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I configured it on my system for some reasons some key-combos didn't work (even though they were not used for anything else) so I tweaked it (choose other keys) until it was working - don't know the reason for this behaviour, but at least its working in the end :-)http://jdtllc.com/images/rcv4bannerbeta.jpgPelle F. S. Liljendal

Share this post


Link to post
Share on other sites

>When I configured it on my system for some reasons some>key-combos didn't work (even though they were not used for>anything else) so I tweaked it (choose other keys) until it>was working - don't know the reason for this behaviour, but at>least its working in the end :-)>yes i have this same problem all of a sudden, when i first installed everything was working fine, now i cannot get the nose , or the left side cargo door, i have tried many combinations so far no luck, any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this