Jump to content

Sign in to follow this  
Guest danielbk

CRT's won't work

Recommended Posts

Guest danielbk

Hey. I have installed the queen (updated install) over a fresh copy of FSX (reinstalled fsx as part of the early tried to fix dll.xml) - every time i try to run the aircrafts, the CRT's will shut off after two minutes or so. I have tried to reinstall the program but it did not help - - also, since the original install (before i reinstalled fsx) it never again asked me to authenticate using my user name and password. I understand this is somehow auth related, but can't seem to sort it out and a reinstall of the program (administrative rights, full access security settings, no firewall etc etc) did not help. help?? thanks again, as always. Kind regards, Daniel.

Share this post


Link to post

This sounds like a validation issue. I had the same issue when I downloaded the update. I followed PMDG's instructions and reinstalled it with a new validation and I have not had any more issues with that.Just remember to completely uninstall everything including the add on liveries.Good LuckChuck


Chuck Biggins

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...