Sign in to follow this  
Guest

FSAvionics Garmin 530/430

Recommended Posts

Dear Avsim, I'm wondering if you might be able to help me; I haven't found any help on the other forums. (PLEASE PASS ALONG TO APPROPRIATE PERSON, IF YOU ARE UNABLE TO HELP; I WOULD REALLY APPRECIATE IT!)OK, here is my situation:I just recently downloaded and installed the FSAvionics Garmin 430 and Garmin 530 GPS emulators from Avsim. (I CAN'T BELIEVE THEY ARE FOR FREE NOW!) I also installed the Garmin Trainer from Garmin per the installation instructions. Anyway, when I attempt to actually use either of the emulators from within FS2002, both the right and left knobs are not working properly. Usually, when you place your cursor over any functioning knob or button, a little white "hand" (icon) appears. However, when I place my curser over the Garmin GPS knobs, it doesn't give me a little white "hand", but rather, a tiny blue or red square. For example, if I hit the "Direct-To" button (which does work correctly), and attempt to cycle through the alphabet using the right knob to bring up some airport identifier, I can't do it, because I'm not given a little white hand. Instead, there's this tiny blue box. Really wierd!When I open up the Garmin Trainer (which works as a stand alone program if you just want to practice using the GPS), everything works just fine. I don't understand why it won't work properly within MSFS2002. Any help you (or someone you can pass this along to) would be great. THANK YOU!!!!!!!!!!!Regards, Chris KleinReal Air Ambulance Pilot (PC-12)Mayo ClinicRochester, MN

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this