Sign in to follow this  
ejoiner

help Project AI Delta no AI Shows up

Recommended Posts

hi all i downloaded the PAI Delta a few days ago but i dont see any Delta AI traffic, can anyone help me out on what do i need to doto fix it, or is there going to be a revised release which fixes the auto installer?thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

yes thanksbut i did look at that site and made the necessary changes in the aircraft file but still no show:-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm...do you have the V2 aircraft.cfg files? I had the same problem but I am using the V2 aircraft.cfg files. When I adjusted manually, I had TOO much Delta traffic. I couldn't even take off from KATL. Heh...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Theres more to it than that. Check each PAI aircraft.cfg and seethat the [flightsim.xx] numbers are in order. The PAI installers dont do a good job of putting the various planes added into serial order. Easy to have more than one [flightsim.0] or other number, thus those planes wont show up. I've had to hand tweak these files with every new autoinstaller.Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this