Sign in to follow this  
Guest

AI lost !! gone

Recommended Posts

hello.I started using AFCAD and found that my AI aircraft are totally gone.Not even one for the record.anyone has experinced this before?? how has it been fixed ?thanks a lot

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I cannot remember exactly, but check your aircraft folder for:airlines.cfgdefault.dpdefault.cdpIf one of those files is missing AI won't work. You can extract those files from your FS2002 CD.Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

be a little more specific. are ALL your AI gone, even the default airliners and cessna's? ...or is it just PAI's stuff?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ALL. i got a module from i don't remember but can check, that displays in a separate window the AI traffic. never saw one lately. thanks. ill check those files. Pedro

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are a number of threads on this in the Traffic Tools forum. Look in your wastebasket (if you havn't emptied it) for the files noted in one of the threads above. Sometimes an automatic installer for an aircraft will for some unknown reason delete the little buggers. I had the same problem - worked like a charm. Colin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this