Sign in to follow this  
Guest

FS2K2 hangs after "Southwest" voice added

Recommended Posts

I just added "Southwest" to ATC and I am experiencing program hangups when running FS2K2. Has anyone else experienced this problem and have you found a solution? At first I thought the problem was related to only Southwest aircraft, but not so. I even tried letting FS2K2 recreate a new FS2002.cfg file, but that did not solve the problem. Up until the hangups, the Southwest ATC appears to work OK. Any help or suggestions appreciated.Airbus

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Now you are not saying HOW you added Southwest, which can make it hard to reply. :)If you used EditVoicepack (2.0 is the newest, if you have 1.0 upgrade to 2.0) try to defrag. Not that your system should hang without it (I have never heard of that), however it can fix some stutters.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I went back to my original GVP, but not sure that solved the problem yet. Looks like one Southwest aircraft that I try to load may be the cause of the problem. Sometimes it loads and sometimes not! I am going to continue to troubleshoot. I will also get the latest editvoicepack.Thanks for your help!Airbus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this