Sign in to follow this  
Guest Anticyclone

ActiveCamera 1.3 PROBLEM

Recommended Posts

Hi all,After install this beautiful utility , I couldnt get work the EXTERAL PILOT VIEW , is checked on the menu ... but nothing ....... the Internal Pilot View on the VC looks amazing and 100% working ... but not the same with external pilot view :( Any suggestion ?Thanks a lot----------------------------------------------------------------------------------http://www.mperez.ws/aav209_banner.gif----------------------------------------------------------------------------------Mauro Perez :DAircraft PainterVATSIM Pilot/Controller ( C-1 )ZDC Washington ARTCC][/bCharlie - Xray --- Papa - Uniform - Alpha ----- CX-PUA 737-300 :)------------------------System Specifications:Intel Pentium 4 2.4Ghz BUS 533Mother Intel D850 EMV2256MB RIMM PC-800GF4 Ti4400 128DDR (Det.30.82s)HD40GB 7200rpmWin XP PRO------------------------http://www.mperez.ws - mauro@mperez.wsMSN:xpmaster00@hotmail.comAIM:mauroxpCheers ,Mauro *:-*

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

To get the external view to work, you have to check both Internal Pilot View and External Pilot View in the menu. I had the same problem. The help doc isn't very clear.Ray

Share this post


Link to post
Share on other sites

" The help doc isn't very clear."Ray,As stated in the doc file : " .... It is mandatory that the Internal Pilot View is activated.".This sentence is in BOLD and UNDERLIGNED. Sorry we could not do something more readable.Anyway thanks for helping Mauro.Regards,Serge BAYEwww.anticyclone.be

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this