Jump to content

Sign in to follow this  
werver

Geforce 6600GT PCI-e problem

Recommended Posts

When FS2004 switches between menus, for instance from the first screen to the choosen scenery, the image is flashing very irritating.Also the fonts get a little blurry.Without FS2004 everything runs ok.I have tried some different nVidia drivers, but no improvementHas anyone the same problem or even better has a solution?MSI K8N Neo4 nForce4 PCI-eAthlon 64 3200+2x 512 Mb Crusial BallisticLeadtek Winfast 6600GT PCI-eDell 1905FP 19" TFT digital input

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    46%
    $11,745.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...