Sign in to follow this  
Guest PowderBlue

How to explain this?

Recommended Posts

I just installed all of the below on my new rig. Everything is working great but,,,, here is a pic of my rig when things are looking good.fsscr001ea3.jpgnow after i start an application such as SB3 or FSInn your screen will refresh during start up and after this is what my rig looks likefsscr003ae0.jpg All of my other games seem to work fine although I haven't tried running applications within the game. It just seems to be when the screen refreshes. Thanks for anyhelp

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

On the second shot also there is alot of shimmering Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you setting AA in FS9 or Nvidia control panel for FS9?Kemo

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm setting my AA in the control panel as 4x and enhance application setting then I have AA ticked in game. I've tried every possible AA Application. ss

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the exact same problem with my new system (Intel C2D E6420, eVGA 8800GTS, 2 GB Corsair PC6400, Seagate Barracuda 7200.10 SATA). What fixed it was to rollback the video drivers. I'm now using the 97.94 drivers from Guru3D ( http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1613 ). No problems since I "downgraded" to the new ("old") drivers and perfect antialias in both windowed and full-screen modes. I did have to switch to bilinear filtering in the FS menu to reduce flicker, but now it looks great!Regards,Trev

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this