Sign in to follow this  
BIGSKY

Sata Drive Issues

Recommended Posts

Hi all,I have a Dual Core AMD Opteron 185 on an ASUS A8V Deluxe mobo. I just installed a EXOS2 liquid cooling system,So I over clocked to 3Ghz. Everything is fine,90F @ Idle,except I no longer can detect my 2 Maxtor hard drives on my 2 SATA ports(they were working fine before the over clock). I tried reinstalling the asus sata drivers with no luck. I am pulling my hair out on this,Any help on this would be great. Thanks from JD:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I had some related issues with an ASUS A8V board: when overclocking my X2 4800+ (939) above 2.8GHz the SATA drives were not recognised properly - they seemed to run ok but after about four or five restarts there would be significant file corruption. That's even with the AGP/PCI lock engaged! Eventually I changed to an MSI board and now my drives are fine with a 3.0GHz overclock*.Anyway, I see you already got this working so this may not apply (and I hope it doesn't) unless you intend to overclock further. Geoff* Only two of the four SATA ports of my new board can be locked - the other two give serious problems so they are disabled and I have a third storage drive on a PCI SATA board...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this