Sign in to follow this  
Guest Kurt

hardware - please help

Recommended Posts

oh man, im frustrated, dont know where to start, oki upgraded my pooter, from an athlon 1.33gig to an athlon 2400+ xp chip, the mobo i had in before wasn't compatible so i ordered a GA-7VRXP which turned out to be a bad mobo, so then not knowing if it was my fault or a bad mobo i sent it off to get repaired, out of state to a place called computer repair, inc. in alabahma, ok so now i just got it back tonight, everything seeeeems ok, BUTwhen i boot up its reporting a athlon xp 1800+ not my 2400+ this i dont understand.2. when i check system information, it says i have a athlon chip running at 1514mghz, the 2400 is rated at 1.93 gig, whats wrong here??3. and the most dissapointing thing, everytime i try to run and launch FS2k2, it crashes/and hangs on the splash screen?? !!!im so frustrated i just dont know where to begin, and of course i cant call my computer repair people until monday, so i was hoping if anyone could maybe get through a fix for the weekend, it would be much appreciatedim running, athlon 2400+ xp chip, with win xp home, 512megs ddr on board and geforce2 gts 32mb vid card a GA-7VRXP ver1.1 mobo with the latest bios and the computer repair people was suppose to burn it in and check everything out, seems they ripped me off!ciao!Brian S

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this