Sign in to follow this  
Guest

Aprnfx8 fix didn't fix

Recommended Posts

jerrycwo4I was just disappointed when I installed the "Aprnfx 8" and it did NOT fix my problem I've had with KSFO. Mabe this 'fix' wasn't supposed to fix my "missing texture" problem in KSFO? I 'installed' it throught the ADD in the scenery library. Was this the correct way to install it? I have Fs2002 on two differant computers and only have this problem on my new computer. Can anyone tell me what files I could copy from the good computer to correct this problem on my 2nd computer? Below is a screenprint of the problem. (white/missing textures)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

There is another file somewhere in the library that was quite recent that put some new tarmac at SFO and also came with an afcad file.I think it was called ksfoi_10.zipSo do a search on that.That might help you out and if not then maybe it is a problem with your FS2002 setupCraig Kiltie

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm Strange there! I have that same Apron fix, and never had that problem on my SFO Airport! it worked just fine with PAge's Apron fix, so must be something in your setup or System!-:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure if this will help at all but version 9 of Apronfix is now available.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jerrycwo4This problem has been fixed by adding the three texture files that came with his "arpnfx8" into the Main TEXTURE folder. The files are below. Thanks for your help.jerry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this