Jump to content

Sign in to follow this  
Guest jherm

ASX Installations start-up problems

Recommended Posts

Guest jherm

Hi everyone,I just dl'ed ASX, ran the install and the first thing I get when I try to start the program is an error message "Simconnect (SP1) was not able to be laoded..." I thought this was only necessary if you run ASX on a different PC??the message box claims that further information can be found in the documentation, be great if, for starters, i could find any kind of information on simconnect in the documentation.Plus I get a constant stream of "Receive problem:Object varaible or with Block variable not set" in the ASX log.ThanksMarco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,From the FAQ:I am getting an error that SP1 SimConnect cannot be foundWhen .NET 2.0 is not installed on the system when FSX or SP1 is installed, the proper managed SimConnect files may not be installed. To correct this situtation, uninstall SP1 via add/remove programs (check the box at top to show updates). Do not remove FSX, just the SP1 update. Then reinstall SP1. SimConnect should now be installed with the proper configuration.Does this help?Best,


Damian Clark
HiFi  Simulation Technologies

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...