Jump to content

Sign in to follow this  
Guest GA-flyer

Weird graphics or not?

Recommended Posts

Guest GA-flyer

I just started my first flight with the bundle. When I was still on the ground I was already very impressed with how the sky looked! Very realistic clouds! But when I took off my enthousiasm dove downwards. So I decided to register on this forum... ;)What's wrong with my water?http://i8.tinypic.com/4kaxuad.jpgAnd is this fog supposed to look like this?http://i10.tinypic.com/4zw207n.jpgIt must be some setting on my system... I have an 8800GTX running on Vista Home Premium. Anyone knows what is causing this?BTW I fly in Norway (this is above ENOV), downloaded the weather and let ASX install random textures (which seems to be the best thing to do). BTW Are random road, airport, etc. textures loaded to at random? Or does the automatic button in ASX only load clouds and skies...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,Sorry for the problems.The water textures we are actively looking into.The other shot is FSX haze and we are also looking to improve the look of that.It is all texture that are choosen when using Wx Influenced from ASX.Thnaks,Jimhttp://www.hifisim.com/banners/hifi-community-sigbanner.jpghttp://www.hifisim.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest GA-flyer

>It is all texture that are choosen when using Wx Influenced>from ASX.Thx for the quick reaction. But er... does this mean that if I manually choose some textures/themes, I will not get this? I could gtive that a try of course, but I have to tell you that I'm rather overwhelmed by all the possible themes... I really do not know what to choose and what will look good together! There are so many options!!! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Ga, The water tile is changing time to another time of the day, this is how fsx and fs9 change texture on the fly on ground, (it's not the purple color issue from xg), and I can see the clouds are still fsx default here, nothings have been installed from XG as I can see.ThanksChris Willishttp://www.hifisim.comhttp://www.hifisim.com/banners/hifi-dev-sigbanner.jpg


Kind Regards
Chris Willis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...