Recommended Posts

X Graphics works fine with the default theme but everytime I try to install a new theme the programme freezes and locks up.I have done several re-installs, e.g. install X Graphics, activate licence key, install SP-1, but still the problem persists.My operating system is Windows XP.Your suggestions most welcome!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Jim,No error messages are generated.The programme just freezes when I try to install a new theme.Have looked in Program Files/HiFi folder but can't find any trace of XGraphics_log or InstallThemeLog.Where are they supposed to reside? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jim,I've attached the two files you requested.Hopefully they will give some clue to the problem.Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jim,I think I've solved the problem.The window which pops up after the graphics have been selected and says do you want to install the new theme now is hidden behind the main X Graphics display screen.I only discovered this when I clicked on a shortcut to my C drive on the desktop.The C drive popped up and there was the message saying do you want to install the new theme.The question now is how do I get this screen to appear on top of the main display screen where it should be?I hope this makes sense!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jim,This is what happens:1. I activate X Graphics.2. I select one of the themes, e.g. "Shadow"3. I press "install theme"4. The theme installs and then X Graphics locks up (I can't even minimise it to the taskbar)5. The message box saying "theme install complete" is hidden behind the X Graphics display screen.6. I can only access it by bringing something up from my desktop such as the shortcut to my C drive.7. I am then able to press OK in the message box and everything works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any script stopping or AV software involved in your setup?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this