Sign in to follow this  

Recommended Posts

I've just run into a strange situation - don't believe it's ASX fault but perhaps someone has an idea what might be happening.I've included 3 screen caps - one showing the metar, one showing the cockpit with buildings visible and one showing blue screen.First - this only happens with this a/c at this airport with this metar in this view - go figure. Change any varaible and problem is gone.If I load the flight, after the weather initializes the outside view through the cockpit will flicker and turn a hazy blue. If Iuse FSUIPC and clear all weather, all is well. Reapply the weather - nothing visible outside the cockpit.Tried rebooting, etc and I can duplicate the issue.I also noticed that when the "sky" flickers, the video ram usage jumps around also.As I said, I doubt that this is really an ASX issue, just wondering if anyone has heard of this.Thanx,VicQ6600 G0 CPU 2.4 o/c 3.65Evga 680i A1 with P31 BIOS 2G XP2-8500 DDR2 1066FSB Mushkin 996535 RAM 5-5-4-12-2T320G 7200 HD partitioned for XP/Vista/Programs 2 - 74G Raptors in RAID0 500G 7200 HD for backup SATA DVD burner Evga 8800GTS 640 PCIx 169.13 betaKandalf LCS case w/ built in liquid cooling 850W Thermaltake power supplyVisit the Virtual Pilot's Centerwww.flightadventures.comhttp://www.hifisim.com/banners/hifi-supporter-sigbanner.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this