Sign in to follow this  
Guest

lost ATI 9700 TX control panel

Recommended Posts

I had to re-install Win XP on my new Dell and when everything re- booted my ATI 9700 TX control panel was missing. Does anyone know how I can get it back !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

It is available at ATI's web site under driver updates. Good Luck,Scott

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Scott,I got it back but when I enter my custom settings and "X" out to go to my sim everything seemed ok. Then I went back to the ATI panel to tweak and it was back to the default settings. How do you get it to lock in ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have to click apply and if you're running XP and little window will open with a count down clock to make the change immediately or when you restart. I click immediately. Just make sure you have no D3D games open and running if you change it immediately.

Share this post


Link to post
Share on other sites

>You have to click apply and if you're running XP and little >window will open with a count down clock to make the change >immediately or when you restart. I click immediately. Just >make sure you have no D3D games open and running if you >change it immediately. I have no panel with "apply" and a countdown clock, That's my problem, as soon as I set my prefrences and get out by "X" it resets to default. I have the latest ATI control panel, I just installed it yesterday...control panel 7-81-021218a-007192c efg pro.I presume 9700 pro and 9700 TX use the same applications

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well thank you,I found out why I couldn't see the "apply". I had my screen res at 800x600, when I changed it to 1024x768, voila, it appeared.My control panel dosn't have the Truform setting, but everything else is there, also when I click on Compatibility Settings, I have...Support DXT Texture Format Enabled and Alternate Pixel Center Disabled.Do I have to do the same settings with Open GL ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this