Sign in to follow this  
Guest 10150

HELP ME PLEASE!!!

Recommended Posts

Hi there,I have installed the Tinmouse B737-200 exactly how it says BUT the aircraft is not showing up in the Select Aircraft menu in flight sim. PLEASE PLEASE PLEASE HELP ME!Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

OK, 10150, or whatever your name might be. Hard to talk to a nameless faceless number in any case.What have you installed, and where? Have you read the FAQ on this forum? Which model file did you install? Need a lot more detail on what you've done in order to offer any meaningful help.RegardsBob ScottATP IMEL Gulfstream II-III-IV-V L-300Santiago de Chile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dont worry. I just made a stupid mistake and forgot to install the models. Its working fine now except for one texture: Palmair European.I'm not sure what I have to do.Cheers,Sam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check out my post in the other thread. The texture may need to be reformatted with ImageCfg to work.RegardsBob ScottATP IMEL Gulfstream II-III-IV-V L-300Santiago de Chile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this