Sign in to follow this  
Guest oplinger

Panel Help

Recommended Posts

I have had FS9 on my computer for a couple of years and haven't had any problems with it. Recently, however, I had to delete it from my computer. I recently re-installed it but am having problems viewing panels. The panels work on all of the default FS9 planes except the 777. In the 777, a blank, black area shows up in place of the panels. But, I can tell that the gauges are there and work because my mouse cursor changes when I put the mouse on top of the gauges, I just can't see them. I have the exact same problem with all add-on panels. Does anyone have any idea what is going on and what I can do to solve it?I haven't made any changes to my computer's hardware so I don't think that is the problem. Also, I successfully installed many add-on panels before re-installing FS9 so I think that I am doing it correctly. Every other aspect of the game seems to work without any problems.I am sorry if this same problem has been posted here previously. But, I would appreciate someone's help with solving this problem.Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

The only thing i can think of is the bitmaps aren't there. But considering this is happening to more than one aircraft, its unlikely, but worth looking at anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this