Sign in to follow this  
CraigC

Anti-Aliasing (red panel)

Recommended Posts

When I run with AA turned on I get a red checkerboard effect on the Main panel that looks like this you see belowSystem Spec isAthlon 2.4Ghz (Thermal Take cooling fan)MSI KT4V 333 mobo with 4-in-1 drivers (438 i thinks)512GB DDR 266 RAMGforce4 TI4200 64MB from Creative 40.72 Nvidia DriversSB Extigy USBHipper 450W powerbox80GB Seagate Barracuda HD20GB Western DigitalAOPEN CDRW 48x!3DMark 2001SE score (10350, at 1000x800,16bit) Anyone got any ideas as to how I can fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

You have to be running in 32-bit color to use AA..JamesJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

I run in 32-bit and get the same visual on my 2d panels using AA....maybe only when I try 4x, but I get the same thing.Craig

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get that too, but only when the "red script" for frames/sec or parking breaks or SquawkBox or Active Weather appear on the screen. After the red lettering is finished, if I just left-click on the upper part of the screen (off of the panel), the red effect goes away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great tip, it worked! I never noticed that before....Thanks alot!CraigP.S. Now if I could actually stand flying at 6fps with 4xFSAA :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this