Sign in to follow this  
Guest aaronbradford

Trim/Auto Pilot problem

Recommended Posts

I recently installed FS2004 and every time I load an aircraft the trim goes wild. It goes completely down and won't budge. This happens for all aircraft. Also, the autopilot doesn't seem to work. This is on a newly installed game and I haven't added any add-ons yet.It really irks me, andyone have any solutions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

That sounds like you are possibly loading a flight situation with the autopilot engaged. Assuming you haven`t altered your keybinds try pressing the Z key once the situation has loaded and then see if you can use the trim keys to wind the trim back to neutral.Hope this helpsJames

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem and it turned out to be an assigned joystick key. Go into your assignments and look for auto pilot and trim assignments and make sure no joystick buttons are wrongly assigned by default.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this