Sign in to follow this  
Guest Thrust_Drag

Ground Enviroment ProII

Recommended Posts

Hello, I have an issue with Ground Enviroment Pro II if anyone can help. I uninstalled the sim and in the process of re-installing my stuff. Well I did a backup of my ground and sky textures on my other drive so i wouldn't have to wait a day re-building ground textures and sky textures. Problem I am having is this. I pasted my Sky texture sets in the sky texture folder and my ground textures into the texture folder. When I load up ground enviroment it does not list them still in the red like no sets are made etc. Any soul out there have a solution to this? Thanks, JoshP.S. Been on here awhile changed service providers and lost the old password.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

In your main GE Pro directory is a file named 'GEProfessional.mdb' that contains the data the program uses to track your texture sets - if you didn't save that file, the program has no idea what sets are available. The .mdb file is an Access database file, and if you are Access cognizant, I suppose you could generate some texture sets, open the database file and use that as a guide to handjam the data for your old sets; if you aren't up on Access, it would be easier just to regenerate the sets.DJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

DJ, Rgr that. LOL Go figure that is one of the files I did not backup.. Oh well live and learn. Thanks for the help off to texture making i go ;). Josh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this