Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

barryward12345

Is TP going to sleep on me??

Recommended Posts

This morning I noticed that I was not getting good textures in an area that I would expect to - Oahu with Yahoo. When the TP DOS box indicated that all the resolutions had been downloaded, the textures looked good - but after a while they looked blurry. I could then see from the TP DOS box that there were LOD textures missing - but TP did not appear to be trying to fetch these ( no blinking of lights on my ADSL modem) . Or is it that TP can't get them from the server for some reason?Just CuriousBarry

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

No response to this question so I will try to rephrase it.Why is it that sometimes I have to "refresh" scenery in FSx ( while using TP) to force TP to go fetch missing textures that are available on the map service server. It doesn't seem to be a matter of "slow" downloading of textures - but a "cessation" of downloading that makes me have to refresh scenery. This only happens sometimes.Barry

Share this post


Link to post
Share on other sites

To be honest, I have no idea.There are some effects and quirks with my driver concept yet, especiall when running under Vista, that I do not understand and that I cannot fix easily.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Christian - thanks for the efforts and interest anyway:-) I am really enjoying TP - sometimes it seems to work better than at other times - in the same area. So I suspect the Map providors - or my ISP. Just lately I have been getting some timeouts with Y***- something that I haven't noticed before. Regards and Thanks againBarry

Share this post


Link to post
Share on other sites