Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest spruance

Run Time Error 713

Recommended Posts

i am in the process of moving from a computer with xp to a new computer with vista. so far all fs2004 installs and add-ons have gone well and some work better. however, rc4 starts up and when i go to load a plan it states "run time error 713 class not registered you must install on your machine msstdfmt.dll.so i did a search on vista an the dll was not there. went back to the xp and found the dll under sys32 folder, made a copy and then placed in the vista folde of the same name. still no go. reloaded rc4 thinking that might work still no go. tried turning off uac no go. any idea's would help. stuck in jax with no co-pilot!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

did you do a search here for 713? i can only imagine how many there arehttp://www.jdtllc.com/FAQ.htm#29will help youjd

i am in the process of moving from a computer with xp to a new computer with vista. so far all fs2004 installs and add-ons have gone well and some work better. however, rc4 starts up and when i go to load a plan it states "run time error 713 class not registered you must install on your machine msstdfmt.dll.so i did a search on vista an the dll was not there. went back to the xp and found the dll under sys32 folder, made a copy and then placed in the vista folde of the same name. still no go. reloaded rc4 thinking that might work still no go. tried turning off uac no go. any idea's would help. stuck in jax with no co-pilot!

Share this post


Link to post
Share on other sites
i am in the process of moving from a computer with xp to a new computer with vista. so far all fs2004 installs and add-ons have gone well and some work better. however, rc4 starts up and when i go to load a plan it states "run time error 713 class not registered you must install on your machine msstdfmt.dll.so i did a search on vista an the dll was not there. went back to the xp and found the dll under sys32 folder, made a copy and then placed in the vista folde of the same name. still no go. reloaded rc4 thinking that might work still no go. tried turning off uac no go. any idea's would help. stuck in jax with no co-pilot!
thank you for your help, i was missing my co-pilot. now i can get back to some real cargo flying!

Share this post


Link to post
Share on other sites