Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ABE

AFCADS and BGLS not showing

Recommended Posts

Some of my recompiled BGL'S and AFCADs NOT showing!!Even though they displayed ok for a very long while, now I do not see them implemented. I am guessing it could be SIMCONNECT or SDK.If anybody has any idea, please let me know.Not necesarily a SOLUTION, just an IDEA will help. Thanks.Abe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Some of my recompiled BGL'S and AFCADs NOT showing!!Even though they displayed ok for a very long while, now I do not see them implemented. I am guessing it could be SIMCONNECT or SDK.If anybody has any idea, please let me know.Not necesarily a SOLUTION, just an IDEA will help. Thanks.Abe
Sounds more like a scenery.cfg change to me. Have the files been moved or the folders they are in?Any recent addon scenery with 'auto installers'?? Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sounds more like a scenery.cfg change to me. Have the files been moved or the folders they are in?Any recent addon scenery with 'auto installers'?? Paul
Thanks Paul. That was the first thing I checked. The location and presence of the files is exactly the same. Nothing has been changed. Among that I had a couple of EXCL.bgl files and they work. It is definitely something deeper than that. As I mentioned above it could be the SDK or SIMCONNECT. I do not know how to fix that. I am hoping that somebody would come up with a solution or another idea to try.Abe

Share this post


Link to post
Share on other sites