Sign in to follow this  
Azapata87

huge sound problem in fs2002

Recommended Posts

hi,My machine has been giving me this sound problem for a while and it doesent happen every time I fly but Im tired of it and want to fix it. The problem is sometimes all of a sudden my sound starts to stutter which causes the sim to stutter :-(. Heres what happened to me today I setup my flight with the pss 747(the problem happens with any airplane so its not the airplane thats the problem). When I start the engines the problem starts even with just one engine on and it gets worse with four engines on, massive stutters lowering my frame rates to like 4 fps. The problem goes away by pressing the Q key to turn off sound in fs2002. This leads me to believe the problem is my sound card... I dont know how I can fix the problem though as I just downloaded and installed the newest drivers and the problem is still there. thanksAndrewPS. I really need help! BTW my sound card is a Phillips acoustic edge 5.1 pci soundcard

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

No answer for you but I have a Soundblaster Live 5.1 with same problem so I guess the problem lies there. If you have Win XP (I don't) there is a fix on the Creative Labs site that may be of help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this