Sign in to follow this  
briansommers

FS2004 - strange problem

Recommended Posts

here are my system specs:CPU = amd athlon 2400+ running at 2gigsMOBO = gigabyte 7vaxpMOBO MEM. = 512 megs ddrVID CARD = geforce 4 ti 4200 128 with 44.03 certified nvidia driverswin xp homeok all is fine except one thingwhenever i go to creat a flight that screen and that screen only flickers!! grrrhhh all the others are fine, i can fly by selecting a situation but thats it, i did manage to somehow pick the 172 but its very hard to pick it, i have the latest drivers, i dont know whats wrong, when im in flying all is ok, so go figure this out?? man!so i cant pick another a/c or nothingalso, where is this fs9.cfg file i cant find it for the life of mei also installed it just in c:Flight simulator 9, i hope that didnt make any differenceciao!Brian S

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Try 44.67 driver, which fixed some problem with FS2004FS9.cfg should be in your My Doc. folder, not Flight Sim folder anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tried that still nothing, same thing, only thing that works is a screen res of either 800x600 or 1600x1200ciao!Brian S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this