Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

brankob

FSX Servipacks Gauges Problems!

Recommended Posts

Hi! i got a litle doubtDoes Tin Mouse support the FSX Servipacks??? I have FSX SP1 and the gauges don't show up!!Plese answer ASP! Cheers from Venezuela

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi! i got a litle doubtDoes Tin Mouse support the FSX Servipacks??? I have FSX SP1 and the gauges don't show up!!Plese answer ASP! Cheers from Venezuela
The FSX version of the 'mouse was developed and tested with FSX SP2 and Acceleration. But given that the same gauge file works in FS9, I doubt that's the cause of your problem.RegardsBob ScottColonel, USAF (ret)ATP IMEL Gulfstream II-III-IV-VColorado Springs, CO

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well... Any plan to update the gauges to SP1?
What Bob is saying is if the gauges were tested with SP2 & Acceleration, they have to work with SP1. I run FSX with SP1 and the gauges work just fine....the problem is somewhere else..........Regards,Rob Wilkinson

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where cant it be? I put the files in this way:B737-200_TM2 > \Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\AirplanesFsconv > \Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\ --------> inside is the panel.B732ADV folderIn this panel.B732ADV folderThe panel.cfg is the panel.SP77.basicAll the remains folders, Modules, Effects and Sound are in the rigth place. I got both updates ( v1.31 & v1.32)What can i do?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Where cant it be? I put the files in this way:B737-200_TM2 > \Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\AirplanesFsconv > \Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\ --------> inside is the panel.B732ADV folderIn this panel.B732ADV folderThe panel.cfg is the panel.SP77.basicAll the remains folders, Modules, Effects and Sound are in the rigth place. I got both updates ( v1.31 & v1.32)What can i do?
One thing I see is that you have FS installed in the "Program Files" directory. This is a generally bad idea (yes, it's also the Microsoft default bad idea) because UAC Virtualization causes file redirection for all subdirectories under Program Files (or "Program Files (x86)") that can't be turned off, even by deactivating UAC. You might try moving your FSX directory elsewhere, and then use Flight1's free FS registry repair tool to set the new FSX directory in the registry.Also, make sure you do not have DirectX 10 Preview mode enabled.Where did you install FS2Audio.dll? Which OS are you using?RegardsBob ScottColonel, USAF (ret)ATP IMEL Gulfstream II-III-IV-VColorado Springs, CO

Share this post


Link to post
Share on other sites
One thing I see is that you have FS installed in the "Program Files" directory. This is a generally bad idea (yes, it's also the Microsoft default bad idea) because UAC Virtualization causes file redirection for all subdirectories under Program Files (or "Program Files (x86)") that can't be turned off, even by deactivating UAC. You might try moving your FSX directory elsewhere, and then use Flight1's free FS registry repair tool to set the new FSX directory in the registry.Also, make sure you do not have DirectX 10 Preview mode enabled.Where did you install FS2Audio.dll? Which OS are you using?RegardsBob ScottColonel, USAF (ret)ATP IMEL Gulfstream II-III-IV-VColorado Springs, CO
I have Windows Vista Home Basic 32bits. I put the FS2Audio.dll in C:\Windows\System32 folder and i do have Directx 10I also make a little test. with my FSPanel Studio i put all the gauges from B732adv.gau in the deffault C172. And when i open it, it shows something like "Do you want to execute, this gauges etc.." I press yes and when i go flying. Nothing! The gauges yust dont show up. Any sugestion?Again, i have FSX SP1. Anyone else has been alble to solve this?EXTRA: There's a picture of how my panel looks like

Share this post


Link to post
Share on other sites