Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Waeln

after start!

Recommended Posts

after start and both engines are on, I still have equip light on!! also both livers on the throttle move but one engine only revs and the other stays idle!!please advisethnxTony

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you follow the engine start procedures fully?


Di Agron

 

Dell XPS 15 L502X | Intel i5-2540m @ 2.60GHz | 4GB DDR3 1333MHz (2x2GB) | nVidia GT525M | Seagate 500GB 7200RPM | 15" 1366x768 | 23" LG 1360x768 |

 

Got a hardware question? Ask:

 

HERE (Mobo's, Ram, CPU's, custom builds, general hardware etc)

HERE (Graphics cards, monitors, drivers etc)

HERE (Peripherals/Hardware and related drivers)

HERE (Internet/Networking)

 

PMDG FMC NavData out of date message fix HERE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using any hardware?


Di Agron

 

Dell XPS 15 L502X | Intel i5-2540m @ 2.60GHz | 4GB DDR3 1333MHz (2x2GB) | nVidia GT525M | Seagate 500GB 7200RPM | 15" 1366x768 | 23" LG 1360x768 |

 

Got a hardware question? Ask:

 

HERE (Mobo's, Ram, CPU's, custom builds, general hardware etc)

HERE (Graphics cards, monitors, drivers etc)

HERE (Peripherals/Hardware and related drivers)

HERE (Internet/Networking)

 

PMDG FMC NavData out of date message fix HERE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have a look around on this forum. Go in a few pages. This happened before and I can't remember the fix off the top of my headhttp://forum.avsim.net/topic/344942-lh-throttle-no-thrust/ that is the thread


Di Agron

 

Dell XPS 15 L502X | Intel i5-2540m @ 2.60GHz | 4GB DDR3 1333MHz (2x2GB) | nVidia GT525M | Seagate 500GB 7200RPM | 15" 1366x768 | 23" LG 1360x768 |

 

Got a hardware question? Ask:

 

HERE (Mobo's, Ram, CPU's, custom builds, general hardware etc)

HERE (Graphics cards, monitors, drivers etc)

HERE (Peripherals/Hardware and related drivers)

HERE (Internet/Networking)

 

PMDG FMC NavData out of date message fix HERE

Share this post


Link to post
Share on other sites

This isnt part of protection i dont believe


Di Agron

 

Dell XPS 15 L502X | Intel i5-2540m @ 2.60GHz | 4GB DDR3 1333MHz (2x2GB) | nVidia GT525M | Seagate 500GB 7200RPM | 15" 1366x768 | 23" LG 1360x768 |

 

Got a hardware question? Ask:

 

HERE (Mobo's, Ram, CPU's, custom builds, general hardware etc)

HERE (Graphics cards, monitors, drivers etc)

HERE (Peripherals/Hardware and related drivers)

HERE (Internet/Networking)

 

PMDG FMC NavData out of date message fix HERE

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    43%
    $10,945.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...