Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

landingksea

I Keep Getting Activation Messages with the 600/700

Recommended Posts

EDIT: Maybe I should have checked me e-mail first? Disregard (smacks head against yoke) :smile:Hi,After doing a fresh install of the PMDG 737, I keep getting activation messages each time I select the -600 or -700. I get the message when I first load it and when I exit the flight (then everything freezes up). I do not have this problem with the -800 or -900.I also uninstalled the 747 too but I deleted all the PMDG files after uninstalled the 737 so I don't think that has anything to do with it. I then restarted, did a quick FSX run to keep it clean then installed the 737 basepack (installer I got when I bought the product last month). Immediately after that, I installed the SP1 installer. Ok, did a quick circuit in FSX with the -900 with no problems. Then I  installed the 6/700 pack and started FSX. When I selected the -700 I got the activation code message and entered my orignal basepack code (this is correct right?). I did another circuit in FSX and all seemed fine (other then the wideangle=false/true thing making my FSX look like a fish-eye lens). When I closed the flight (not FSX), everything froze up but I just assumed it was one of this things so I forced FSX to close and installed all my newly-downloaded -600, -700, -800 and -900 liveries.Fired up FSX again and selected an Alaska -700. Again I got the activation code! So I entered the NGX basepack code again and did another circuit with no problems. I knew something was wrong when I exited from the flight and I got ANOTHER activation code! I forced FSX shut because it froze and here I am.I remember seeing a thread about this when the NGX first came out but I cannot remember the fix.Please help,EthanNote: I installed the SP1 over everything at first and did a quick flight but then decided to do a fresh install.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

You should have a separate activation code for the 600/700 check on your order page for the code and enter that, not your original base package code all should work fine then. Good luck enjoy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

EDIT: DOPE! Maybe I should have checked my e-mail first? Sitting right in there was a new activation code.Well tommorow I am off to from SEA to SNA for an interesting 5000 foot runway in the -700!

Share this post


Link to post
Share on other sites