Jump to content

Sign in to follow this  
oktorn777

Autogen like an ex-girlfriend!

Recommended Posts

Hi all! I installed the FS9 patch yesterday and it has worked just about right for me. The only one minor complaint I have though is about the Autogen. Before the patch, I noticed while flying autogen would smoothly transition and show up very nicely. Now with the patch installed, autogen just "pops" up in places instead of smoothy coming into view. It actually isn't that big of a problem, but it is slightly annoying.Has anyone else notice anything like this?Thanks!BrianBash :-wave


---Brian Bash---
398 HR MEL PPL and climbing!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest B52Drivr

Yep, Brain,I've noticed. And I've reinstalled my xml.bak to the autogen file, and I'm seriously considering uninstalling the patch as my unit ran fine without it, and it was as fast as I needed and everything worked pretty fine. Now, my textures in the distance are VERY blury and I still had a lockup when I cranked the system up 20% . . .(this is a FS problem as related to CPU as NO other program objects to the 20% OC.Oh, well, can't have everything, and in truth, I'm sure it has helped tons of FS users, but those of us who have heavily modified FS to be what WE want it to be, probably won't see much of it. As for the bridges, I had already replace all of them with LAGO FSE anyways.BestClay

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Interesting guys, mine might be related. I lost ALL my autogen trees. They pop up as I scan around as white squares. Trying my 3rd patch install and each install takes my PC 1 1/2 hours.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the patch, the patch...To be honest for me nothing changed. I don't care about the bridges and that's the only change that I can detect. The sim runs pretty much the same as before or even slightly slower.Bottomline is the sim would run the same or even slightly better without the patch on my system. But it is hard to uninstall it because it's a patch...At least the patch takes only about a minute to install on my system:-kewlI didn't the patch to make a big difference, but even with low expectations it's a disappointment...Claudio

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    31%
    $7,810.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...