Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

wilstar

ILS glide path indicator does not work

Recommended Posts

Hi there,


I tuned in both the radios NAV frequency of   EKVG  ILS , the localizer has been captured, but the indicator of glide path does not work  as a picture below.


Do you know why?


Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not sure if this is just me but I don't see any picture.


Regards, Jeremy Chesney

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


I tuned in both the radios NAV frequency of   EKVG  ILS , the localizer has been captured, but the indicator of glide path does not work  as a picture below.

 

It would appear, for the default FSX scenery, both runways for Vágar (13 / 31) are LOC / DME only (no glideslope).

 

I just tried flying with an aircraft and same here... no glideslope indication.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    31%
    $7,775.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...