Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lumsat

vnav

Recommended Posts

hello

vnav light does not appear in each model when I activate it

 

any suggestion

 

Mujtaba Elhaj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post a screen shot, or at least give a much more detailed description; there are far too many variables to provide an answer with the information you've given.

 

Also, post your real name in your post or it'll get deleted.


Jordan Forrest

Share this post


Link to post
Share on other sites

make sure you have completed fmc completely  and executed it, and have both f/ds on,    cant  see how it's  possible if  it  works on one  model and  not  the others.


I7-800k,Corsair h1101 cooler ,Asus Strix Gaming Intel Z370 S11 motherboard, Corsair 32gb ramDD4,    2  ssd 500gb 970 drive, gtx 1080ti Card,  RM850 power supply

 

Peter kelberg

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    17%
    $4,475.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...