Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

harryw

Aircraft external lights redux

Recommended Posts

I'm afraid my post in this http://forum.avsim.net/topic/421616-dx10-fixer-and-aircrafts-external-lights-issue/ thread is going unnoticed, as it's been marked as answered - so I'm reposting in a new thread:

 

I have the exact same issue but unfortunately Riccardo's fix didn't solve it for me. I did have the external lights working for a while (not due to anything I did intentionally though) but now they're gone again. Since I've seen them work it must be a configuration issue. I can't think of  anything better right now than posting the contents of my DX10.ini (from AppData/Local/DX10SceneryFixer) in the hope that something obvious is amiss:

 

[DX10SceneryFixer]
Rebuild=1
Mode=0


[ExcludeEffects]
ballast.fx=1

[Legacy]
DisableDiffuseAlpha=1
IgnoreBlackNM=1
SpecularIsPlane=1
[General]
BloomFactor=90
LightBloomFactor=90
ProgressiveTaxi=1
VCShadowPatch=1
HDShadows=0
8BitFix=0
[Rain40]
SlowSnow=1
LightFactor=100
[shaders]
Clouds40=1

 

 

I have the A2A shockwave lights installed, but replacing them with the original fx_*  files doesn't make any difference. The effects are just not displayed / triggered (or whatever the appropriate word may be)

 

btw, my panel font also looks like Riccardo's. win 8 64 with IOBit StartMenu8 installed (Not that I think that this has anything to do with the problem.) 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!