Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobu

Problems starting the Mustang

Recommended Posts

Hey guys, seems like every time I try to start the F1 Mustang the controls move, but no engines. Maybe 2 out of 3 times this happens. Not seeing it with any other planes. I do see a master caution "sometimes", telling me there is low oil pressure. I am just getting into this thing, so it could be user error or RTFM, but wanted to see if anyone has seen this.

 

Thank you!


Rob Carr

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    18%
    $4,700.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...