Sign in to follow this  
Pe11e

Flashing/dissapearing lens flare&contrails textures

Recommended Posts

Never had this issue before. Happens in both DX9&DX10 modes. Also no matter what camera is, VC or spot. Contrails are dissapearing at certain viewing angles, and lens flare is flashing randomly also when the plane and view is static (slew).

I don't really care about lens flare, but dissapearing conrails are really annoying on cruise.

 

NI settings are standard, just AA and AF, and fsx.cfg has nothing non-standard, just Highmemfix, Affinitymask and FFTF.

 

 

Any idea what is causing this?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Anyone had an idea what might cause this?

Example: when other airplane is crossing my path while on cruise, I can see its contrails up to the moment when that airplane exit the view (cockpit), and then the whole contrail dissapears instantly.
After further testing, I can see lens flare effects only whne the sun is in the upper part of my view, and when I move my point of view towards the sun, lens flare starts to flashing very fast and dissapears if I move my POV a bit further up. Very strange. It happens in both DX9 and DX10 modes.

 

I've tried various settings in fsx.cfg, and of course I have highmemfix=1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this